Volontärer Stockholm filmfestival

Hej alla filmfantaster!
Jag är trafikkoordinator på Stockholm filmfestival och söker chaufförer som kan tänka sig köra gäster under festivalen. I år kommer bland annat Uma Thurman (skådespelar, Pulp Fiction), kanadensiske skådespelaren Xavier Dolan och regissören Peter Sattler som arbetade med Star Trek.

Vi söker efter chaufförer som kan köra våra gäster under festivalen. De kommer behöva köras från Arlanda till hotell, från-och till våra evenemang på Berns till biografer i centrala Stockholm.

Mellan 4-16 november behöver vi hjälp. Vi är glada om du kan vara med vid flera pass under hela festivalen, men några timmar går också bra, tillsammans kommer vi överens om exakta tider. (De flesta event är på eftermiddags- och kvällstid men vi kommer även behöva hjälp på dagtid).

Vi står för alla bilar. Du behöver ha bra lokalkännedom i Stockholm och vara lugn i trafiken.Det är en volontärstjänst, där de som är chaufförer får ett festivalpass för att gå på festivalens alla filmer och de som kör flera timmar erbjuder vi mat.
Sprid gärna ordet och hoppas att någon vill vara med. Vi kommer få det riktigt roligt!

Vi har även andra volontärtjänster som går att läsa mer om på vår hemsida.

Ha det fint och hoppas att vi ses!
/Clara Carlson


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb