Göteborg - Reklamfilminspelning för kund med Odelberg i spetsen.

I vår nästa filmproduktion vill vi visa att allt har ett värde
– för någon. Att alla människor har en passion som väcker känslor. Det kan vara intressen, prylar, minnen, människor… Det kan vara precis vad som helst.
Därför vill vi inte använda skickliga skådespelare med inövade repliker eller slaviskt följa strikta manus. Vi vill möta vanliga människor med äkta känslor. Har du det och kan förmedla dem med ord är du helt rätt person.
Filminspelningen sker i Göteborg och leds av den lättsamme programledaren och magikern Stefan Odelberg som kommer ställa enkla frågor om sådant som betyder det lilla extra för dig. Filmen, vars avsändare är PS Onlineauktioner, kommer enbart visas online.
Vi bjuder på fika, kaffe, godis och en ny spännande erfarenhet. Ingen ersättning utgår. Tipsa gärna andra som du tror vill vara
med och sprida lite härlig passion!
Plats: Göteborg
Datum: 17 – 18 januari 2015 i Göteborg.

Om PS
PS Onlineauktioner är ett auktionsföretag som förmedlar egendom från säljare till köpare. Vår övertygelse är att allt har ett värde. En maskin som anses vara uttjänt
kan komma till stor nytta för någon annan. Idag är vår målsättning att kontinuerligt stärka positionen som förtroendegivande marknadsplats där man får chansen att göra bra affärer.


Läs mer

Ansökningstiden har gått ut

Ansökningstiden för det här jobbet har gått ut. Du kan fortfarande läsa om det, men det går inte längre att söka.

Se alla jobb